Teljä Safety Oy

Turvallisesti meille töihin

Henkilöstö­vuokrausta Satakunnassa

Olit sitten suupaltti saavuttaja tai hiljainen helmi. Oikea työympäristö odottaa sinua!

Usein työmarkkinoilla kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Hyvät työpaikat tai työntekijät tuntuvat olevan kiven alla. Me olemme se lapio, joka auttaa niiden esiin kaivamisessa! Asenne ratkaisee, kokemus voidaan kerätä.

Yhtiömme Teljä Safety Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, joka laajensi toimintaansa henkilöstövuokraukseen kesällä 2021. Tarjoamme vuokratyövoimapalveluja kaikille toimialoille operoiden kotipaikastamme Kokemäeltä käsin pääsääntöisesti Satakunnan alueella mutta tarvittaessa koko maassa. Omaamme hyvän paikallistuntemuksen ja tunnemme asiakkaittemme tarpeet.

Meille on tärkeää turvata asiakasyritystemme töiden jatkuminen välittämällä heille heidän tarvitsemansa tekijät niin nopeisiin lyhytaikaistöihin kuin pitkiinkin toimeksiantoihin. Työntekijöitä autamme ihmisläheisellä palvelulla aina cv:n teosta heille aidosti sopivan työpaikan etsimiseen.

Työnantaja tai työntekijä – lue lisää henkilöstövuokrauksesta ja ota yhteyttä, niin laitetaan oikea työ ja oikeat tekijät kohtaamaan! Katso myös avoimet työpaikat ›

Ota yhteyttä ›

Vuokraamme sauna-, juhla- ja kokoustilaa

Henkilöstövuokrauksen ohella tarjoamme edullisesti viihtyisät, vuokrattavat kokous-, sauna- ja juhlatilat Kokemäen keskustassa sijaitsevista Viinikan tiloista. Vuokraa omalle porukalle tai yrityksesi tilaisuuteen. Saatavilla on myös kokoustarjoilupaketteja sekä muita ruokatarjoiluja. Tutustu tiloihin!

Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos etsit työtä tai työntekijää tai haluat vuokrata tilojamme. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita