Työnantajalle ja työntekijälle

Ota yhteyttä ›

Henkilöstö­vuokraus Kokemäeltä valtakunnallisesti

Työtä tarjoava ja työtä etsivä – meidän kanssamme te oikeat kohtaatte!

Pieni ja paikallinen, joustava henkilöstö­vuokrausyrityksemme palvelee Kokemäeltä tarvittaessa koko maahan. Yhdistämme oikeat tekijät ja yritykset kaikilla toimialoilla mukautuen niin yrityksen toimintamalliin kuin työnhakijan tarpeisiin. Lue ohesta lisää, miten toimimme juuri Sinun kanssasi, etsit sitten työvoimaa tai työtä.

Työnantajalle

Turvaamme yrityksesi töiden jatkumisen etsimällä sinulle tarvitsemasi tekijän oikeaan aikaan, oli kyseessä sitten lyhytaikainen tai pitkä työtarve. Tulemme herkästi vastaan yrityksesi toimintamallissa, huomioimme erityistoiveesi ja -tarpeesi.

Olemme joustava toimija, ja haluamme toteuttaa työvoiman hankinnan sinulle mahdollisimman vaivattomasti. Hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestasi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi työvoimasta riippumatta. Hoidamme työpaikkailmoitukset, potentiaalisten työnhakijoiden etsinnän, työhaastattelut ja palkkauksen. Suorarekrytointi hoituu myös sopivan tekijän löydyttyä.

Vuokratyövoiman käyttö on sinulle riskitöntä, ja henkilöstövuokrauksen kautta otetut työntekijät tuovat turvaa muuttuviin tilanteisiin. Se toimii myös hyvänä tapana kokeilla työntekijän sopivuutta haluttuun työtehtävään.

Ota yhteyttä ›

Työnhakijalle

Työnhakija – haluamme luoda sinulle ihmisläheisen ja turvallisen työympäristön. Olemme tukenasi ja autamme alati muuttuvien työmarkkinoiden paineessa, jossa saatat joutua pähkäilemään, ”Miten juuri minä tulen valituksi?”. Autamme esimerkiksi cv:n laadinnassa ja etsimme sinulle oman näköisesi työpaikan. Kauttamme on saatavilla myös koulutus hakemaasi työhön, tarpeesi mukaan.

Joustavana henkilöstövuokrausyrityksenä otamme huomioon erityistoiveesi ja -tarpeesi, jotta työnhaku olisi sinulle mahdollisimman sujuvaa ja haku johtaisi onnistuneeseen rekrytointiin.

Toimimme tiiviisti myös yhteistyössä paikallisten TE-palveluntarjoajien kanssa. Uskomme, että myös heille, jotka ovat vaarassa syrjäytyä tai jäädä pitkäaikaistyöttömiksi, on mahdollista löytää sopiva työpaikka motivoimalla heitä ja näyttämällä, että heillä on vaihtoehtoja.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ›

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita